2021 yılına ait Faaliyet Raporu Hk.

Karar Tarihi: 05 Nisan 2022 11:07
Karar No: 06

Gündemin birinci maddesi olan Belediye Başkanlığının 2021 yılına ait faaliyet raporu görüşüldü. Yapılan görüşmeler neticesinde;

Belediye Başkanlığı tarafından 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun 41. Maddesinin 4. Fıkrası gereğince hazırlanan 2021 yılına ait faaliyet raporu Meclis Başkan vekili Sinan AĞACIK tarafından meclis üyelerinin bilgilerine sunulmuştur. 2021 yılına ait çalışmaları içeren faaliyet raporunun 5393 Sayılı Belediye Kanunun 56.maddesinin gereğince onaylanmasına oy birliği ile kara verildi.

YENİ VİDEOLAR